Topmadrasser findes i mange forskellige størrelser

Få en topmadras og tilpas din seng personligt til dig (foto: www.dunlopillo.dk)
Få en topmadras og tilpas din seng personligt til dig (foto: www.dunlopillo.dk)

Topmadrasser er næsten lige så vigtige som madrasser. De gør, at du får den mest optimale oplevelse, når du skal sove. Topmadrasser er designet til, at uanset om du vejer 50 eller 100 kg., så former topmadrassen sig efter din krop og giver dig den bedste søvn. Derfor er det så vigtigt, at du finder den topmadras, der dækker dine behov.

 

Giver det lille ekstra

Et af behovene er størrelsen på topmadrassen. Har du for eksempel to enkeltmandssenge, som du godt kunne tænke dig var én stor seng, så kan en topmadras forene disse to senge, da topmadrassen ligger som et lag over selve madrassen. Men selvom du gerne vil ligge på samme topmadras som din partner, så kan I stadig have individuelle behov. Derfor har du med en fælles topmadras mulighed for at elevere hver enkelt side. Det giver fleksibilitet til dig og din partner. Udover dobbelt topmadrasser, så findes der også topmadrasser til enkeltmandssenge, som er hårde, bløde, tynde eller tykke. Der er altså topmadrasser, der passer til enhver seng.

 

Topmadrasser, der kan rengøres

Et soveværelse er et af de steder, der samler mest støv. Når dynen rystes om morgenen, har du måske set, hvordan støvet hvirvler rundt i luften. Ligesom med alt andet, så trænger en topmadras også til at blive rengjort en gang imellem. På nogle topmadrasser kan betrækket tages af og vaskes i vaskemaskinen. Hvis det ikke er muligt at vaske din topmadras, så er det en god idé at støvsuge topmadrassen, når du alligevel skifter sengetøj. Hvis du har mulighed for det, vil det også være godt at tæppebanke topmadrassen udenfor, så du kan komme af med støvet.

 

Hvis du vil vide mere om topmadrasser, så klik her.

 

Læs også:

En god hovedpude kan gøre din søvn bedre

Overvej at købe en ny seng lige med det samme

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.