dvd opbevaring

Spar plads med en CD og DVD opbevaring

Hvis der er noget, der sætter kulør på tilværelsen, så er det musik. Der findes musik, der passer til enhver stemning eller sindstilstand. Måske er du typen, der ikke kan gå en dag uden at høre musik. Måske bruger du lang tid på at opdage ny musik og udforske nye grupper og genrer. Vi lever i en tid, hvor alting udvikler sig meget hurtigt. Af samme årsag er det ikke ret længe siden, at Cd’en blev opfundet. Alligevel er den allerede for længst blevet overhælet af musik på internettet, telefonen eller i et musikbibliotek på computeren. Det betyder ikke, at du skal smide alle dine Cd’er væk.

Få styr på det rodede indtryk

Du har sikkert brugt lang tid på at opbygge din samling og er meget stolt af den. Du bruger den måske dagligt eller har overført cd’erne til din computer. Lige meget hvad er der noget rart ved at have sin musik analogt, det virker ligesom mere håndgribeligt. Derudover er der større sikkerhed i det, da du aldrig ved, hvornår din computer forsvinder eller går i stykker. Du ved sikkert, at cd’er har det med at fylde en del. Hvis du leder efter en smart måde at opbevare dine cd’er på, kan du med fordel se nærmere på en skuffe, der er lavet til cd opbevaring.

cd opbevaring

Køb en skuffe til opbevaring af dine cd’er, hvis du vil spare plads

En skuffe, der er lavet til at opbevar cd’er, er super pladsbesparende og smart. Du tager simpelthen cd’erne ud af deres cover for så at placere dem i dertilhørende opbevaringssystem. Når du så skal finde den cd, du ønsker at høre, hiver du blot skuffen ud. Du kan med fordel sortere cd’erne efter genrer eller kunstner. Skuffen kan naturligvis også bruges til dvd’er, hvis du har en sådan samling. Derudover kan skuffen låses med en lille nøgle, hvis du føler, at det er nødvendigt.

Overskuelig opbevaring af DVD’er

Der findes mange forskellige muligheder for opbevaring af DVDer. Nogle løsninger er bedre egnet til visse formål end andre. Der er mange forskellige løsninger tilgængeligt på markedet alt efter, hvilken type DVDer, der skal opbevares. Et formål kan være, at du har en stor filmsamling på DVD eller Blue Ray. I sådan et tilfælde er det at fortrække, at man har plads til kassetten omkring filmen, fordi der her vil stå informationer om filmen. Derfor har man brug for en løsning her, som gør at du nemt og hurtigt kan finde lige netop den film, du har lyst til at se.

Find smådelene når de er ordnet i kasser

Til dette formål findes der løsninger, hvor filmene kan inddeles i mindre sektioner, så det bliver mere overskueligt. Disse møbler er dog ofte store og egner sig ikke særligt godt, hvis du bruger dine DVDer som back-up eller anden filhåndtering. Her er det mere at fortrække med en mindre pladskrævende løsninger. Igen er der her flere typer, du kan vælge i mellem. Det typiske du skal vælge mellem, er, om det skal være en løsning, hvor du har dine DVDer i kassetter. Dette giver mulighed for, at du i kassetten kan beskrive DVDens indhold mere detaljeret. På den anden side, så fylder det også mere. Så hvis det ikke er nødvendigt med mere end en overskrift på din DVD, så findes der opbevaringsløsninger, hvor du helt slipper for kassetten. Her kan du finde opbevaring, hvor du placerer DVDen i mindre rum, så du hurtigt og nemt kan bladre igennem DVDerne og finde netop dén, du har brug for. Ved en sådan løsning kan det da være vigtigt, at du er omhyggelig med at få lavet ordentlig labeling, da det vil gøre det mere overskueligt for dig.

dvd opbevaring

Skab overblik med labeling

Hvis man har mange filer, der bliver håndteret på DVD, så kan labeling være meget vigtigt. Er I flere, der skal bruge de samme DVDer, så bliv enige om et system, der virker for alle parter. I kan inddele i separate opbevaringsbokse eksempelvis. På den måde kan man igen øge overblikket, når alle ved, hvor de skal lede. Det sparer jer for en masse tid og frustrationer. En anden idé er, at man ud over labeling med titler eller overskrifter kan supplere med farvekode. Det kan ligeledes være en måde at indikere, om indholdet eksempelvis er fortroligt og skal håndteres på en særlig måde eller om der måtte være andre hensyn.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.