Skab hygge i haven med en flot og unik havebænk

nyd sommeren med en siddeplads og hyggekrog foto traevarerdk
nyd sommeren med en siddeplads og hyggekrog (foto: traevarer.dk)

Hvis I ønsker at have en flot og hyggelig have, kan det være en god ide at skabe en hyggekrog med en flot havebænk, hvor hele familien kan samles.

Lav en hyggekrog med havebænken

Mange drømmer nemlig om en hyggekrog i haven, men det kan være svært lige at finde ud af, hvordan den skal være og hvad det er, der skal skabe den hyggelige stemning. En god løsning til dette kan være, at man køber en helt unik og flot havebænk, som vil passe til lige præcis din have. På denne måde kan man lave sit helt eget hjørne i haven, hvor man eksempelvis har et lille bål eller et bord, hvor familien kan spille spil. På denne måde vil havebænken blive symbolet på den hyggelige stemning i haven. Og med lidt tæt bevoksning af planter og buske, kan I skabe et hyggehjørne, hvor I sidder helt beskyttet fra vinden, og hvor I er helt jer selv. På denne måde vil I samtidig få brugt jeres have endnu mere – og jeres børn vil elske det.

Gør havebænken til familiens samlingssted

I en travl hverdag, hvor der er mange ting der skal klares for alle familiens medlemmer, kan det måske være svært at få samlet hele familien så ofte. Og netop derfor kan det være ekstra vigtigt, at man sørger for at skabe nogle traditioner og rutiner, så man får nogle bestemte situationer, hvor familien bliver samlet. Det kan for eksempel være omkring havebænken, hvor man aftaler at hele familien samles en dag eller to om ugen, og spiller nogle hyggelige spil eller griller en skumfidus. Og hvis I har en hyggelig krog i hjørnet af haven, vil selv teenagebørnene få lyst til at deltage i hyggen ved havebænken.

Få derfor skabt en hyggelig have med en flot havebænk herfra

 

Læs mere:

En vin reol giver samlingen et udtryk og en betydning

Skab dit personlige hjem med billige møbler

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.