baby sover

Sengen, der har hele pakken

Leder du efter den helt rette seng til dit lille barn, men har ingen anelse om hvilken seng der er bedst, siden der findes så mange muligheder at vælge i mellem?

Så er det godt at der er en seng som passer perfekt ind i alle hjem og har hele pakken! En Sebra kili seng er navnet på en af de mest populære senge i det danske børneværelse, netop begrund af dens design, men også fordi den vokser med barnet.

Eftersom sengen er minimalistisk og har et simpelt design, vil den heller ikke se forkert ud i nogle hjem.

Sebra kili sengen – en god mulig for dit barn

Det med at skulle finde den perfekte seng til dit lille barn kan være lidt af en udfordring. Som forældre vil man selvfølgelig gerne have det bedste af det bedste til ens barn, hvilken kun er forståeligt.

Så er det lige hvad der så er det bedste af det bedste når det gælder senge. Her er der en masse muligheder du kan vælge i mellem. Selvom der er masser af muligheder, er der dog også nogle ting som du burde tænke over.

En af de ting kunne være omkring hvor praktisk sengen enlig er, forstået på den måde om den kan bruges i lang tid eller ej, altså om barnet vil kunne bruge den imens hun eller han også bliver lidt ældre. Det vil kun være et plus.

Hvor stor sengen er, er nok en ting som ligger lidt i sig selv. Sengen skal selvfølgelig være stor nok til barnet og også helst lidt ekstra plads.

Her er en Sebra kili seng en rigtig god mulig for dig, som leder efter den perfekte seng til dit lille barn. Du kan købe den på denne hjemmeside.

En seng der kan det hele

Som sagt var den unikke Sebra kili seng en god mulig for dig. Med det sagt, er der kun gode ting omkring sengen for den lille.

En af de gode ting er, at du ikke behøver at bekymre dig alt for meget om at skulle skaffe dig en ny seng når barnet bliver lidt ældre og større. For det er nemlig en positiv ting omkring Sebra kili sengen, den kan bruges fra barnet er helt lille til junior.

Designet af sengen er minimalistisk og nordisk, hvilket er en af grundende til at den er blevet en af de populæreste senge rundt omkring i Danmark.

Malingen som er brugt på de Sebra kili senge som er malet, er både miljøvenligt, men også giftfri som kun kan være en positiv ting mere om den populære seng.

Som sagt vokser sengen med barnet, hvilket er grunden til at den kan indstilles efter 2 størrelser. Den mindste størrelse passer til nyfødte og op til cirka. 3-års alderen – selvfølgelig al afhængig af hvor hurtigt barnet vokser. Juniorstørrelser passer til barnet er omkring 5-6-årsalderen.

Den fantastiske Sebra kili seng findes der også madrasser, lagen og sengerande til. Det er også noget du kunne overveje at købe med til, hvis nu du allerede er godt i gang.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.