Sådan sparer du penge på blækpatroner

Løb aldrig tør for blækpatroner
Løb aldrig tør for blækpatroner (foto: kontorting.dk)

Det er billigere end nogensinde før at købe sin egen printer, så man selv kan udskrive dokumenter, når man vil. For at printe derhjemme kræver det blot en printer, som efterhånden kan fås til få hundrede kroner, nogle ark papir og nogle blækpatroner. Selvom det kan virke utroligt billigt at slippe med et par hundredelapper for en printer, er det faktisk ofte ikke den største udgift. Der følger som regel blækpatroner med printere, når man køber dem fra ny, så man kan komme hjem og gå i gang med at printe med det samme. Dog løber disse blækpatroner før eller siden tør, og så er det pludselig en dyr fornøjelse at købe nyt blæk.

Undgå at købe blækpatroner på denne måde

For at sikre sig, at man ikke betaler for mange penge for sine blækpatroner, er det nemmeste, man kan gøre, at købe sine blækpatroner online. Finder man et godt sted på nettet, kan man hurtigt spare mange penge på sine blækpatroner, da man nemt kan finde en god pris. Går man ud i butikker, hvor der sælges printere, kan man ofte finde blækpatroner til en udmærket pris, men det er stadig billigere på nettet. Det vigtigste er dog, at man ikke køber sine blækpatroner igennem forhandleren, som der ofte opfordres til i manualer og brugsanvisninger. Som regel udbydes der en service i printersoftwaren, der følger med, hvor man kan bestille en ny blækpatron med ganske få klik, så det er så nemt som muligt at få nyt blæk.

Find god inspiration online

Dette kan virke som en god service, men man risikerer at betale meget mere, end hvad man kunne have sluppet med på internettet. Fordelen ved denne service er selvfølgelig, at man er sikker på at få de rette blækpatroner bestilt hjem, men omvendt er det heller ikke særlig svært at finde ud af, hvilken model, ens printer er, og så slå nummeret op på internettet for at finde kompatible blækpatroner.

Køb dine blækpatroner på kontorting.dk

 

Se mere:

Du kan forbedre hygiejnen på virksomheden med en sæbedispenser med sensor

Spar plads med en cd opbevarings skuffe

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.