Playtype plakater vil lyse smukt op i ethvert rum

Playtype plakater pynter altid (foto cahetu.com)
Playtype plakater pynter altid (foto cahetu.com)

Playtype plakaterne er kendt for sit smukke og ikke mindst unikke typografi, der er sjældent set noget lignende, og det er da heller ikke for sjov, at plakaterne fra Playtype er blevet så populære. Altså generelt er plakater bare populære, men netop disse er helt specielle, fordi de henvender sig et til meget bredt publikum.

Playtype plakaterne består hovedsageligt at bogstavtryk, for eksempel kan du finde et stort M, men du kan også finde plakater, hvorpå der er flere bogstaver mixet sammen. Starter dit navn med E, kan du finde en smuk plakat med netop det bogstav, og dermed får Playtype plakaten en hel særlig betydning for dig, altså kan du selv tilsætte bogstavet værdi og symbolik, og det må man da sige, er unikt!

Placer din Playtype plakat centralt i rummet

Playtype plakaterne fås i mange forskellige farver, nogle er mere neutrale end andre, så her kan man vælge efter, hvad man selv er mest til, skal det være enkelt eller skal det være lidt vildere? Plakaterne egner sig i særdeleshed til at have en helt central plads i et rum, fordi de er smukke. De egner sig til lige det rum, man gerne vil have. Du kan have det over spisebordet, du kan have det over sofaen, men du kan også placere det på dit barns værelse. Man kan købe flere bogstaver og kombinere dem, ja måske ligefrem danne et ord ud af plakaterne.

Plakaterne ligger til en rigtig god pris, og det er derfor billigere og også sejere end et maleri, som hurtigt løber op i et større beløb, især hvis det skal indrammes ordentligt.

Køb din Playtype plakat allerede nu

Find plakaterne fra Playtype på internettet eller i en interiør forretning, her kan du også danne dig et overblik over det store udvalg, så du finder netop den plakat, som passer til din smag og som skal være med til at pryde dit hjem.

Klik her og find en af de unikke plakater fra Playtype

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.