OM SITET

Roligt, afstressende, afslappet, familiært, venligt, rart og rent. Lyder det fristende? Det er i hvert fald, hvad et hjem gerne skulle være. Du har brug for et godt indrettet hjem for at føle dig godt tilpas. Men boligindretning kan være en pricy affære, og derfor vil vi gerne hjælpe. På dette site kan du læse om alt til din bolig. Lige fra gode råd om, hvordan du får bygget din drømmehjem til indretningstips til din entre. Vi mener, at alle har fortjent et rart hjem. Derfor støvsuger vi konstant nettet for de bedste tilbud på kvalitetsvarer. Så behøver indretning ikke koste en formue.

SENGEN ER DET VIGTIGSTE

En stor del af sitet er viet til det møbel, du bruger mest. Sengen. Sover, spiser, slapper af, hygger, ser film, hører radio og arbejder i det møbel. Mange danskere har problemer med at finde den rigtige seng, og det giver både problemer med økonomien og ryggen. Vores mål er, at alle får den bedste seng til prisen. Vi ved, at det kræver et stort økonomisk overskud at købe en helt ny seng, men vi vil gerne sikre, at du får mest for pengene, når du endelig kaster dig ud i det. Derfor kan du finde masser af indlæg, som både giver god råd til, hvordan du finder din nye seng, og også hvordan du finder den billigst.

START BYGGERIET PÅ EN GOD MÅDE

Et nybyggerprojekt er det noget af det mest spændende for dig og familien. Nu skal I bygge jeres helt nye hjem op fra grunden. I har garanteret tusindvis af ideer og ønsker til huset. Men skal de føres ud i livet, skal I have en god byggeproces. Det vil vi gerne hjælpe jer med at skabe. På sitet kan I derfor læse en masse om nybyggeri. Både om forskellige stilarter, du og familien kan overveje, men også om, hvor I får fat i et pålideligt byggefirma og der er også nogle gode råd til, hvordan I starter det samarbejde op. Vi ønsker jer god fornøjelse med projektet.

SØGER DU EFTER NOGET?

Sitet er enkelt bygget op. Vi vil gerne, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med din indretning og kan finde det, du mangler uden problemer. Derfor kan du både søge efter måned, genre og enkelte ord. Hvis du er ny på siden, kan du også læse de nyeste indlæg i højre side. Så kan du få et indtryk af, hvad det er for et sted.

SKRIV TIL OS

Vi arbejder hele tiden på at gøre dette site til en bedre oplevelse, end den var i går. Vi stiler mod at være først på pletten med de bedste tips og tilbud. Men vi har brug for dig. Sidder du og føler, at du mangler noget. Har du tips, ris eller ros til os. Så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os og hjælp os med at gøre siden bedre både for dig og for andre brugere. På forhånd mange tak.