Nu kan du nå de nødvendige ting med skamler

skammel traevarer
En skammel er nemmere at have med at gøre i små hjem (foto: traevarer.dk)

Der kommer nogle øjeblikke hvor nogle af os, har brug for et par ekstra centimeter. Det kan være i situationer, hvor vi har behov for at nå nogle bestemte ting. Det kan eksempelvis være i køkkenet, når vi ikke kan nå den øverste hylde i skabet. Det kan være når vi skal male vores vægge og mangler et par ekstra centimeter. Det kan også være, når vores børn ikke kan nå håndvasken på toilettet. Og derfor har brug for et par ekstra centimeter, men har dem ikke, da de ikke er fuldvoksne endnu.

 

En ekstra plads i køkkenet

Der er altså nogle situationer i livet, for nogle af os, hvor vi godt kunne bruge et par ekstra centimeter. Og hvis vi ikke har fået de ekstra centimeter via vores gener, må vi jo snyde os til dem. Og det kan vi nemlig gøre ved brug af skamler. Skamler fungerer nemlig som de ekstra centimeter, som nogle af os går og kunne bruge i vores hverdag. En skammel er en lille slags stige, som man kan stille sig op på. Når man står på denne lille stige, også kaldet skammel, kan man på den måde bedre nå de ting, som man har behov for at nå. Skamler findes i mange forskellige slags størrelser. Du kan altså få skamler til hver en slags lejlighed. Hvis du eksempelvis skal male, er det måske hensigtsmæssigt at du anskaffer dig en større skammel.

 

Skamler giver dig et par ekstra centimeter i hverdagen

En hvor du kommer lidt ekstra op i luften og bedre kan male, de steder som du umiddelbart ikke kan nå. Hertil kan du også vælge, at få din skammel i forskelligt materiale. Man kan få skamler i træ, stål og meget meget mere. Hvis du eksempelvis står og skal male, ville det måske være en idé, at vælge en skammel i stål. For hvis du får maling på din skammel, kan denne maling vaskes af din skammel. Så alt afhængig af hvad du skal bruge din skammel til, kan du vælge den størrelse og materiale, som du har behov for.

 

Se et stort udvalg af skamler her: www.traevarer.dk

 

Få mere inspiration:

Find vinreoler der matcher dine lækre vine!

Spisebordsstole skal passe ind i hjemmet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.