Med dokumentmapper er det slut med rod i papirerne

Konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter (foto: kontorting.dk)
Konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter (foto: kontorting.dk)

Oplever du også tit at dine papirer bliver væk for dig, hvis du ikke har et solidt struktureret arkiveringssystem? Bare rolig – du har ikke behov for arkivskabe til at fylde kontoret op, men kan i stedet sagtens nøjes med en af de smarte dokumentmapper fra sortimentet.

 

Dokumentmapper i flere kvaliteter

Skal du bruge dokumentmapper til at holde styr på alle dine notater til studiet, så er dokumentmappen af brunt naturpap lige noget for dig. Den kan indeholde en solid bunke notater og kan let være i enhver studerendes skoletaske, rygsæk eller laptop taske. De koster under en flad 20’er, det er lige så meget som en coinoffer ved McDonalds. Skal du bruge en mere stilfuld dokumentmappe, finder du er særligt udvalg af disse i sortimentet. Der er fem forskellige typer. De slanke og praktiske dokumentmapper i sort kunstlæder har let plads til at indeholder en skriveblok, diverse skriveredskaber og visitkort. Derudover fungerer de indvendig som et lille ringbind, med plads til alle dine notater, så længe papirerne har fire huller. Perfekt til referencemødet eller til andre forretningsmøder og konferencer.

 

Hold styr på alle delene til mødet

Den stilfulde kunstmappe i ægte læder er en prisklasse højere, men tilbyder ægte kvalitet og god rummelighed. Ligeledes her er der plads til alle de nødvendige skriveredskaber, en papirblok, visitkort og diverse noter. Omslaget af læder er lidt kraftigere med flotte hvide syninger som også er en del af det æstetiske design. Den ultimative luksus dokumentmappe er lavet af en kombination mellem et smukt brunt ruskind og sort læder. Her er der gået all-in på design og funktionalitet, og man kan for alvor se, hvordan det arbejder godt sammen. En lille klap lukker dokumentmappen helt til og kan efterspændes med en lille rem. Så uanset om du skal bruge et par dokumentmapper i studiet, til konferencemødet eller som portfoliomappe, så er der en mappe til dig.

 

Se udvalget af dokumentmapper her

 

Læs mere:

Spar plads med en cd opbevarings skuffe

Du kan forbedre hygiejnen på virksomheden med en sæbedispenser med sensor

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.