seng

Køb en seng af kvalitet og forbedrer din nattesøvn

Grunden til at vores nattesøvn er så væsentlig for os, er fordi at det er her at vores krop samt sind restituerer. Når vores krop samt sind restituerer vil det sige, at vi genvinder vores energi. Og når vi genvinder vores energi, er vi altså klar og parat til den kommende dag. Og hvis vi ikke får restitueret, får vi ikke denne her energi. Og energien er naturligvis meget nødvendig for os.

Køb en seng til dit soveværelse som passer til dine behov

For hvis vi ikke får nok energi igennem vores restitution, kan det få konsekvenser for vores ve og vel. Og dette både på det fysiske samt psykiske plan. Derfor er det så essentielt og utrolig vigtigt, at vi skaber de bedste rammer for vores søvn. Og dette kan man blandt andet gøre ved, at købe en seng af kvalitet. For når du sover i en seng af kvalitet, er du med til at gøre det mere sandsynligt for dig selv, at du får en søvn af kvalitet. Så hvis du vil skabe de bedste rammer for din nattesøvn, kan du gøre dette ved, at starte med at købe en seng af kvalitet. Og hertil findes der heldigvis rigtig mange gode på markedet.

En elevationsseng kan løfte fødderne og humøret

Der er alt lige fra en tremmeseng til børn til en elevationsseng til voksne. Det første du skal gøre er, at kortlægge dine behov for din kommende seng. For så bliver det nemmere, at købe en seng som imødekommer de her behov. Og så får du på den måde naturligvis mere ud af din seng. Derfor skal du finde ud af, om du er interesseret i en seng som er allergivenlig eller ej. Du skal finde ud af om du er interesseret i en elevationsseng eller ej. Du skal finde ud af, om du er interesseret i en blød eller en hård seng. Du skal med andre ord altså stille dig selv sådanne spørgsmål og dermed blive rustet til at købe en ny seng af høj kvalitet.

Køb en børneseng i træ der holder for evigt

Det kan hurtigt blive en dyr omgang, når man skal være forældre. Der skal købes mange forskellige ting, både i babyens første år og når den bliver lidt større. En af de ting som man skal købe, er en seng. Her skal der i første omgang købes en tremmeseng, hvor babyen kan sove, men efter kort tid skal barnet over i en større seng. Her stopper det dog ikke, for mange vælger at flytte barnet over i endnu en seng, som de kan benytte sig af indtil de er gamle nok til at sove i en almindelig voksenseng. At man skal bruge mange senge kan hurtigt betyde, at man får brugt mange penge. Men som forældre kan man gøre meget for at spare penge.

children bed photo

Brug en stor børneseng til dit barn

I stedet for at købe så mange forskellige senge, skal man få lavet en rigtig træseng, som barnet kan bruge lige fra det skal ud af tremmesengen, og indtil det flytter hjemmefra. Dette kræver dog først og fremmest, at det er en seng der ligner en rigtig seng, og ikke ligner en egentlig børneseng. Er dette tilfældet, vil børnene hurtigt komme til at synes at det er pinligt at have den, når de bliver lidt ældre.

Dine børnebørn kan bruge børnesengen

Fordi sengen er lavet af rigtigt træ og er af meget høj kvalitet, vil den holde meget længere end en almindelig seng. Dette betyder også, at det ikke kun vil være dine egne børn, der kan få glæde af børnesengen. Du kan nemlig vælge at gemme sengen, så dine børnebørn kan overtage den, når de ikke længere skal sove i tremmeseng. Dette vil dine børn nok også synes er lidt sjovt, og samtidig vil det spare dem for en del penge.

Gode senge giver den bedste søvn hver nat igen og igen

Søvn er ultimativt noget af det vigtigste, for at vores hverdag kan fungerer. Det er desværre ikke alle, der ved det, og massere af søvn er derfor ofte ret nedprioriteret. Søvn er dog alfa og omega for at vores hverdag kan fungerer. Hvis vi ikke sover godt, eller hvis vi ikke får nok søvn, så kan vi ganske enkelt ikke klare os helskindet igennem vores dagligdag. Man kan risikere at få stresslignende symptomer, hvis man ikke får nok søvn, og det kan tydeligt mærkes i hverdagen. Ofte føles dårlig søvn ligesom at have jetlag. Det er en følelse, mange kender til, men ikke en følelse særlig mange synes om. Man føler sig omtåget, træt og har koncentrationsbesvær. Det er heller ikke rart for ens medmennesker, for man bliver irritabel, og det kan dræne dem man omgås for deres ellers positive energi.

Med god søvn er den positive energi i højsædet

Det rigelige mængder god søvn gør er at give en masse energi og overskud. Overskud og energi der er uvurderligt i skolen eller i arbejdsregi. Det er nemlig super vigtigt, i dag endnu mere end tidligere, at man yder sit optimale, uanset i hvilken sammenhæng man færdes. Det kan man ikke, hvis man ikke har fået rigeligt med søvn, og det er derfor noget man bør prioriterer højt, hvis man er en af dem, der ikke får nok søvn.

Gode senge giver den bedste søvn hver nat igen og igen

Hvis man sover dårligt, så kan man med fordel revurdere den seng, man sover i. Det er afgørende, at den seng man sover i passer til de ønsker og søvnvaner, man har. Ens søvnbehov er nemlig individuelle, og de kan derfor ikke generaliseres. Tag højde for dine egne behov, når du vælger seng, og oplev at søvnen bliver meget bedre blot ved at få ny seng.

En god søvn kræver også en god seng

Alle har brug for en seng. Optimalt set skulle voksne gerne sove otte timer hver nat, og det kræver lidt af den seng, man sover i.

 Der er mange forskellige senge og typer af senge man kan kigge efter. En seng er typisk bygget op af forskellige elementer. De fleste senge har en sengeramme, som har ben, så sengen kan stå på gulvet. I sengerammen er der en kant, hvor der ligger en lamelbund. Det er den, som madrassen skal ligge ovenpå. Derfor er lamelbunden lavet af aflange træbrædder, som er fleksible, og som kan give sig, så madrassen ikke er for hård at ligge på. Derudover kan man placere en topmadras oven på madrassen. Den skal så gøre madrassen lidt blødere at ligge på og være med til at skabe en bedre ventilation.

beds photo
 

Senge kan have forskellige typer madrasser

 Nogle senge er også bygget op med en madras, som har en indbygget sengeramme. Dette kaldes en boksmadras, fordi der er en træboks inde i madrassen, som holder madrassen oppe og stiv. Man har mulighed for at sætte ben eller meder direkte en boksmadras.

 En af de senge, hvor der er mulighed for at tilpasse sengens position efter brugerens sovestilling, er en elevationsseng.

Den har motorer monteret under lamelbunden, som madrassen ligger på, og kan derfor løfte madrassen op i forskellige vinkler, så man kan tilpasse liggestillingen lige efter ens behov. Det kan for eksempel være, at man gerne vil sove med fødderne lidt højere oppe, og derfor kan man med et tryk på en fjernbetjening løfte fodenden op i den ønskede højde.

God søvn giver en god start på dagen

Tidligere var det kun hospitaler, som havde senge, der kunne tilpasses på den måde, da de var dyre at producere, men i dag har teknologien udviklet sig, så man kan lave en mindre elmotor i en bedre kvalitet til en mindre pris. Derfor er det i dag muligt at finde elevationssenge i alle prisklasser.

Samtidig er det ikke længere kun en seng forbeholdt syge, men i dag handler det om komfort.

En god seng er afgørende for kvaliteten af din nattesøvn

Selvom det ikke er alle, der er klar over det, så er søvn af allerstørste betydning for vores forgodtbefindende. Uden søvn kan vi slet og ret ikke fungere i vores dagligdag. Det er derfor vigtigt, at man husker at prioritere sit behov for søvn. Hvis man ikke gør det, så kan det nemlig hurtigt få ret hurtige konsekvenser. Det er dog langt fra alle, der husker, hvor afgørende det er at få rigeligt med søvn.

Rigeligt med søvn er vigtigt, men det er kvaliteten også

Det er vigtigt, at vi får nok med søvn, men det er også afgørende, at vi søvn af den rette kvalitet. Det er derfor ikke nok at smide sig i en dårlig seng med alt tøjet på. Man skal nok få lukket øjnene, men det bliver næsten med garanti en urolig nat. Derfor bør man tænke på, at gøre hvad man kan for at skabe nogle gode rammer omkring sig. Det er vigtigt, at ens soveværelse er tip top i orden til at sove i. Der skal være et behageligt indeklima, og der skal være mulighed for at få frisk luft ind i løbet af natten. Det er sundt at få frisk luft, når man sover, og det er samtidig en god mulighed for at kontrollere temperaturen i soveværelset. Mørklægningsgardiner er også super vigtige. Det er de, fordi at lys er en af de hyppigste årsager til dårlig søvn. Det vigtigste for en god søvn er dog sengen.

En god seng er afgørende for kvaliteten af din nattesøvn

Man må ikke kimse af, hvor vigtigt det er med en god seng. En god seng har nemlig rigtig meget at sige i forhold til, hvordan man sover. En seng er ikke bare en seng, og derfor skal man vælge med omhu, når man skal have en ny. Det er vigtigt at finde en, der passer til de individuelle behov og ønsker, man har.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.