Ikke høj nok? Så køb elefantfødder, og nå den øverste hylde

elefantfod kontortingdk
elefantfod kontortingdk

Det kan være en udfordring, hvis man ikke kan nå op i højden. Det kan enten være, at man er lav eller hylden er høj og nogle gange begge dele. Det er på mange kontorer og lagere tit nødvendig at kunne tilgå de øverste hylder hurtigt og nemt. Derfor kan det være en idé at anskaffe sig en elefantfod. En elefantfod er hverken en protese til et dyr med snabel eller en klodset persons store fødder. Det er form for taburet, som har sit navn, da den ligner en elefantfod, selvom det eneste de har tilfældes godt nok er, at de begge er runde. Den runde form har dog en årsag. Neden under elefantfoden sidder der nogle små hjul, som gør, at den kan trille rundt, og eftersom den også kan dreje rundt om sig selv, så er det smart, at den er rund, så den kan tilgås fra alle sider.

 

Sådan virker elefantfødder

Idéen er, at man kan skubbe til en elefantfod med sine egne fødder, og får den derhen, hvor man gerne vil have noget vertikal assistance. Men for at elefantfoden ikke fortsætter hen af kontorgulvet, når man stiller sig op på den, og man selv ender på halen med et brag, så er hjulene lavet, så de bliver presset op under foden, når man lægger vægt ovenpå den. Dermed bærer hjulene ikke vægten længere, men det gør kanten af elefantfoden, som har en gummikant hele vejen rundt. Elefantfødder kan både bruges på kontoret, når man skal have fat i det øverste ringbind på hylden, eller den øverste pakke ude på lagerreolen. Derfor kan man ofte finde elefantfoden i de fleste virksomheder.

 

Lidt til alle

De bliver produceret både i plastik og metal, og de kan fås i mange forskellige farver. Dermed kan man få en, der passer til ens omgivelser. Man kunne også passende vælge en mere elefantagtig grå farve.

 

Stadig interesseret? Så find elefantfødder her

 

Se også

Undgå stress og få styr på papirerne med et arkivskab

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.