Gør livet lettere med etiketter

Etiketter (foto: kontorting.dk)
Etiketter (foto: kontorting.dk)

Det er vigtigt, at man trives på sin arbejdsplads, ellers kommer man ikke til at præstere optimalt. Vi arbejder det meste af vores liv, og det er derfor vigtigt, at vi beskæftiger os med noget, som vi finder interessant. Derudover skal arbejdsmiljøet og kollegaerne også gerne være rare. Et kontorareal skal leve op til mange krav. Det er vigtigt, at der er ordentlig udluftning, så de ansatte får frisk luft til hjernen.

Sæt navn på

Derudover skal der være ordentligt lys – gerne både naturligt og fra lamper – så medarbejderne ikke skal anstrenge deres øjne unødvendigt, når de arbejder til sent. Det er også en god idé med et mødelokale, da det virker mere professionelt over for kunderne, end hvis møderne blev afholdt på et almindeligt kontorlokale. Vigtigst af alt, at dine medarbejdere har alle nødvendige arbejdsredskaber lige ved hånden, så de altid kan gøre deres bedste. Det er vigtigt at have skriveredskaber og vigtige dokumenter sorteret på overskuelig vis. Det kan du ikke gøre uden etiketter.

Etiketter gør hverdagen mere overskuelig

Med etiketter kan du nemt og hurtigt sortere alle nødvendigheder, som man opbevarer på et kontor. Det kan være tidligere dokumenter, kontrakter og aftaler. Det kan også dreje sig om kontorartikler som kuglepenne, klips, printerpatroner og så videre. Alle disse ting kan du nemt sortere og inddele i kategorier, hvis du altså anvender etiketter. På etiketterne kan du skrive overskrift, årstal eller emne, så du og dine kollegaer lynhurtigt kan finde det, I leder efter. Etiketter kan klistres på kasser eller mapper, eller de kan sættes på arkivskabe. Arkivskabe kan have rigtig mange skuffer, og det er ikke altid til at vide, hvad der er hvad. Her kan etiketter gøre livet lettere på kontoret. Etiketter er hverken en ny eller banebrydende ting, de er bare utroligt praktiske og brugbare i alle henseender!

 

Klik her for etiketter.

 

Se mere her:

Arkivskabe hjælper os i det daglige med at huske

Det er vigtig med en god skrivebordslampe til skrivebordet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.