Gør din altan sikker med et værn af glas

Få en god altan (foto: minaltan.dk)

Med efterår kommer blæst og regn, og så er det godt at være forberedt. Det gælder også på din altan. Og som du nok ved, så dækker et gitter af stål ikke så forfærdeligt godt mod vind. Du kan selvfølgelig vælge at sætte et vindfang op omkring gitteret, men det holder ikke 100 %, og så ser det eller ikke så smart ud. Derimod bør du vælge at få et værn af glas sat på. På den måde får du dækket altanen til for regn og blæst og samtidig bevarer du udsigten.  Derudover, hvis du kun vælger værnet af glas, giver det også meget mere lys på altanen. Til gengæld er der ikke så meget privatliv at komme efter, så er det  dét, man vægter højest, skal man nok en anden løsning.

 

Til de små altaner

Udover at værnet af glas giver en sikkerhed og lys på den helt store, almindelige altan, giver det også en hel del til den franske og spanske altan. Her har du jo ikke muligheden på samme måde for at gå udendørs. Derfor skal du dog alligevel ikke snydes for lyset. Vælger du et glasværn til din franske altan, skærmer gitteret ikke af, hverken når døren er lukket, eller når den står åben. Så føles stuen endnu større og lysindfaldet bliver bedre.

 

Sikkerheden er vigtig

Udover at du sikrer din altan med et værn af glas, skal du også være sikker på, at alt er som det skal være, når du får sat altan op. Sørg for at få tjekket op på de forskellige regler og ikke mindst sørg for at få en mand ud fra det firma, der skal bygge altanen. Før du overhovedet kan få en altan, skal de nemlig være sikre på, at bygningen kan holde til det, og at der er plads. Så du får mest mulig sikkerhed for pengene.

 

Læs mere om, hvordan du sikrer din altan og find inspiration lige her.

 

Se også:

Altan af stål: Vælg det, og få mest ud af din investering

Franske altaner bringer den franske elegance hjem til dig

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.