Få styr på beløbene med en ordentlig regnemaskine

Hold det samlet i et arkivskab (foto kontorting.dk)
Hold styr på kontoret (foto kontorting.dk)

Mange mennesker risikerer måske at blive en anelse nostalgiske, når man nævner ordet regnemaskine for dem. Men det er nok primært, fordi de ikke lige arbejder inden for brancher hvor regnemaskinen bestemt ikke er noget man betragter som fortid. Det giver sig selv, at både computeren og telefonen til fulde kan udføre de samme operationer som en almindelig regnemaskine. Eneste forskel er bare, at regnemaskinen kan gøre det hele en anelse hurtigere, da den ikke skal andet end at regne ting ud.

Praktisk og nemt

I dag taler man så meget om brugergrænsefladen, som noget af det absolut vigtigste for at et produkt bliver succesfuldt. Det er netop hvad der er tilfældet med regnemaskinen. I og med at den på alle parametre er underlegen processormæssigt, i forhold til enhver type af computer vi har omkring os i dag, må den kunne noget andet, siden de stadig er i omløb. Og ganske rigtigt, så kan regnemaskiner noget andet. De kan have dedikerede knapper til alle operationer der handler om simpel algebra, som er hvad man skal bruge, når man skal udregne noget som priser og procenter.

I byggemarkedet kan det være en særdeles god idé at kigge sig om efter en regnemaskine, da den kan lette behovet for størstedelen af den mængde, relativt upræcise, hovedregninger man ellers går og foretager sig, mens man kigger efter passende størrelser rør og trælægter. Regnemaskinen man netop give det hurtige overblik over, hvor meget et samlet indkøb kommer til at koste. Det er virkelig hvor den kommer til sin ret, ved at være simpel og ikke fjerne for meget fokus fra hvad det virkelig handler om; at komme hjem med de rette materialer til den rette pris.

En god regnemaskine er indrettet ordentligt

I dag er de fleste regnemaskiner meget simpelt indrettede, da større operationer meget ofte udføres på en computer i et program som arbejder med regneark. Derfor vil de fleste regnemaskiner man ser, normalt operere med plus, minus, gange og dividere. Derudover kan man som oftest gemme et enkelt resultat eller to, og så er det også meget tid muligt at arbejde med kvadratrødder, da det indgår i meget af den simpleste matematik.

Kigger du efter ny regnemaskine, så gør det på www.kontorting.dk

Find mere spændende til kontoret her:

Undgå stress og få styr på papirerne med et arkivskab

Du kan forbedre hygiejnen på virksomheden med en sæbedispenser med sensor

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.