Et nøgleskab tilbyder afsikret og systematiseret opbevaring

Et nøgleskab (foto kontorting.dk)
Et nøgleskab (foto kontorting.dk)

Et nøgleskab er et skab, hvor man opbevarer sine nøgler. Umiddelbart kan det godt virke som lidt af et overflødighedshorn. Men måske er der faktisk en god ide i at have et nøgleskab. I et nøgleskab ved man nemlig altid, hvor man har sine nøgler. Og hvem har ikke prøvet det uheldige at have forlagt sine nøgler? Hvem har ikke prøvet at skulle finde nøglerne igen, og i flere time, efter at have opgivet at ringe til en låsesmed? Dette er muligt at undgå. Systemer er nemlig skabt med henblik på at minimere risikoen for uheldige situationer. Systemer er som sådan ikke skudsikre. Det kræver, at folk har tillid til de systemer, der er sat. Systemet er derfor egentlig kun ligeså stærkt, som den tillid, der bliver vist det. Men det betyder ikke, at man af den grund bør underkende eller underminere systemet. Det betyder tværtimod mere, at man forsøger at skabe nogle hensigtsmæssige måder at systematisere på, så alle er med på præmisserne.

Hensigtsmæssig opbevaring

En hensigtsmæssig måde at opbevare sine nøgler på er ved at lukke dem inde i et nøgleskab. Her kan alle med den rette autoritet komme til. Det kan som sådan være med til at skabe en mere glidende, kontinuerlig brug af nøglerne. Det er hensigtsmæssigt steder, hvor man er mange omkring enkelte nøgler. Det giver nemlig mening at tage anvendelse af nøglerne, når de sådan lader sig bruge ved, at man benytter sig af det afsikrede nøgleskab.

En nøgle til nøglerne

Et nøgleskab kan afsikres med en nøgle. Denne metanøgle er således noget, som man bør passe på. Et nøgleskab med en nøgle er den ultimative løsning til kontorfællesskabet eller virksomheden, der gerne vil have det bedste ud af det. Et nøgleskab er nemt anvende for alle.

Find dit nye nøgleskab her

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.