Fransk altan

En fransk altan er nøglen til en lys lejlighed

Det kan være deprimerende at bo et sted, hvor der ikke kommer lys nok ind i boligen. Uanset om man vil det eller ej, er lys nemlig en af de vigtigste faktorer, i forhold til at give os energi og glæde i livet. Derfor er det en god ide, at lave om på det, så der kommer mere lys ind. Hvis man bor i et hus, er der gode muligheder for at skabe mere lys, men bor man i en lejlighed, er situationen ofte en anden. Her kan det være sværere at skabe en lys bolig, da mulighederne ikke er de helt samme. Men med en fransk altan, kan du sikre dig et godt lysindfald, der vil være med til at gøre din lejlighed rarere at være i.

En fransk altan og altandøre

En måde at få mere lys på, er at have døre i stedet for vinduer. Men dette er ikke så hensigtsmæssigt, når ens bolig ikke ligger i jordhøjde. I en lejlighed på 2. eller 3. salg, kan man naturligvis ikke have en dør ud til, hvis der ikke er noget at gå ud på. Derfor kan det være nødvendigt at have en altan, hvis man vil have en dør. Men dette er en meget dyr og omfattende løsning, og det er nok ikke lige det du ønsker. Men hvis du i stedet for en almindelig altan, anskaffer dig en fransk altan, vil du få en væsentlig mindre omfattende løsning, der sikrer dig et lige så godt lysindfald i lejligheden.

En fransk altan er brugbar

Samtidig kan du sagtens bruge din franske altan til noget, i modsætning til hvad nogle tror. Det er nemlig muligt at få en lille afsats udendørs, hvor man kan have planter eller lignende stående. Og så vil den franske altan pynte på boligen.

Franske altaner bringer den franske elegance hjem til dig

Altaner er en meget effektiv måde, hvorpå man enten kan øge en boligs eksisterende areal eller kunne skabe mere lys i en lejlighed. Franske altaner er fortsat stigende i sin popularitet, idet de er eminente at sætte op i mindre lejlighedskomplekser, hvor der er begrænset med plads både inde i selve boligen, men også mellem komplekserne i sig selv, samt afstanden mellem de enkelte etager. Man ser ofte disse typer altaner i lande som Frankrig og Italien.

Fransk altan

Få mere lys i stuen

De er specielt kendt fra Frankrig, hvor der i mange kærlighedsfilm, der tager udgangspunkt i Frankrig, altid er en kærlighedsscene på en af de mange franske altaner. Deraf navnet. En fransk altan består egentligt kun af to elementer, men bibringer nogle betydningsfulde fordele. Altantypen består af en indadgående dør, som selvfølgelig passer ind til resten af dit hjems vinduer og dørelementer. Derudover består altanen også af et omkransende værn, med formål at sikre en persons sikkerhed.

Franske altaner bringer elegancen fra Frankrig ind i hjemmet

Denne altantype giver dig som beboer, mulighed for effektivt at kunne lufte ud samtidig med at lyset bringes helt ind i stuen, fra det store vindue- og dørparti. Enhver altan kan specialdesignes efter hvilke behov og ønsker man har til funktionalitet, æstetik og design. Er man lidt i tvivl om, hvordan den kan udformes eller savner man inspiration, kan man med fordel benytte sig af den effektive designguide på hjemmesiden. Her kan du vælge forskellige altantyper, materialer og samtidig få et lille indblik i, hvordan den færdigdesignede altan, vil se ud til en bolig, som den du bor i.

Franske altaner giver stort lysindfald

Mange mennesker savner lys og luft i hjemmet, hvilket især kan være en mangelvare i Danmark, hvor vinteren som bekendt er både mørk og lang. En løsning på problemet kan være en fransk altan, som skaber et større lysindfald i hus eller lejlighed. En fransk altan er ikke ligesom en almindelig altan, som man kan gå ud på. En fransk altan er en indadgående dør mod det fri i en bygning. En fransk altan er oftest i første sals højde, og foran døren er et lille rækværk. En fransk altan ser altid super charmerende ud i hvilken som helst husgavl.

Fransker altaner giver et charmerende touch til hjemmet

Fordi du får indbygget en høj dør i din gavl, kommer du til at nyde godt af masser af lys. Franske altaner er især gode i danske hjem, fordi vinteren herhjemme som bekendt kan være både mørk og lang. Med en fransk altan udnytter du i det mindste de lyse timer, der er, fordi den tillader maksimalt lysindfald i hjemmet. Derudover pynter en fransk altan på næsten alle husgavle, hvad end du bor i lejlighed, villa eller parcelhus.

Franske altaner sikrer lys og luft i hjemmet

Det kan være en god idé at overveje, hvor du skal have monteret den franske altan. For eksempel kan du observere den pågældende husgavl på en solskinsdag for at se, hvor det ville være mest hensigtsmæssigt at få montere den nye franske altan. På den måde er du sikret, at du får mest muligt ud af dagstimerne. En fransk altan giver altid et eller andet ekstra til hjemmet. Derudover får du rig mulighed for at slå dørene op til den friske luft og den smukke udsigt. Der er altså rigtig mange gode grunde til at få montere en fransk altan i hjemmet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.