En børnelampe er uundværlig på børneværelset

En sød lille børnelampe (foto bauhaus.dk)
En sød lille børnelampe (foto bauhaus.dk)

Lys er et fuldstændig afgørende vilkår for, at vi kan eksistere. Det gælder alt fra mennesker, dyr og planter. Solens energi er det, der holder det hele i gang, og får alting til at vokse og leve. Lys er altså af allerstørste betydning for os. Det er ikke altid, at man lige tænker over, hvor vigtigt lys rent faktisk er. Ofte hører man dog om, at for lidt lys er skidt for helbredet og for ens humør og livskvalitet. Derfor er vinteren især rigtig hård for mange, her er der klart mangel på lys og det har rent faktisk nogle rimelig omsiggribende konsekvenser. Den udbredte og berygtede vinterdepression skyldes i stort set alle tilfælde, at man får meget mindre lys end i sommermånederne. Det siger sig selv, at man derfor skal gøre ekstra meget om vinteren, for at få en masse lys. Man har naturligvis ikke samme adgang til solens stråler, som man har om foråret og sommeren, da antallet af overskyede dage, er langt højere om vinteren. Til gengæld er bør man så kompensere for denne mangel med en masse elektrisk lys.

Gode lamper er vigtige i hjemmet

Selvfølgelig har elektrisk lys ikke de samme åbenlyse fordele, som solen har det. Ikke desto mindre kan elektrisk lys gøre meget, når solen er bag skyerne. Først og fremmest for at vi kan se noget, men lys er også med til for eksempel at øge produktiviteten. Lys skaber både varme og hygge, hvor især førstnævnte er en mangelvare på de koldeste dage.

Børnelamper er uundværlige på børneværelset

Det er også utrolig vigtigt, at børn får en masse lys. Især i barndommen har man et andet forhold til mørke, og det er vigtigt at imødekomme dette med nogle gode lamper. Derudover har børn lige så meget brug for lys som alle voksne har det.

Find flotte børnelamper her: http://www.bauhaus.dk/el-belysning/indendors-belysning/boernelamper.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.