En ABC plakat giver minder og indtryk liv og værdi

Køb plakater der lærer dit barn noget (foto minplakat)
Køb plakater der lærer dit barn noget (foto minplakat)

En ABC plakat er en plakat, der personligt kan sammensættes, så den illustrerer navne, begivenheder eller nære elementer i det personlige liv. Det handler om at holde minderne ved lige. Der er ingen bedre måde at gøre det på end gennem visualiseringer, der repræsenter, hvad det er, det enkelte menneske gennemgår i sin eksistens. Det handler således om at kunne stille disse muligheder frem, så der derved opstår en slags jævnlig erkendelse af det vigtige i livet. Hvad er egentlig det vigtige? Er det bare mindelsen om, at solen står op, og at der altid vil komme en ny dag. Sådanne håbefulde udtalelser kan være givende for nogle.

Mindets betydning

Det kan også være et konkret minde, der gerne må foregives med bogstaver eller symboler. I sig selv er bogstaver egentlig også symboler, og det er vel også det, der gør dem så rammende og så skabende til tider. Symbolet er nemlig med til at anskueliggøre noget, som endnu ikke har fået liv. Det kan være ganske skabende og givende til tider, at netop denne mulighed lader sig melde. For kreativiteten sejrer netop i det øjeblik, at noget bliver udtalt. Der bliver skabt noget relation til mindet, og der bliver således og givet en vigtig slags forbindelse, der kan være med til at åbne op for den fagre nye verden, der står på den anden side. Her handler det i høj grad om at stille sig åben over for mulighederne, der giver som eksistens.

En kreativ bevægelse

Der foregår en bevægelse gennem øjet, der ser, mellem det og os. Der foregår en slags usynlig transport af indtryk og associationer, der er med til at behage og gøde fantasien, så den lige pludselig er i stand til at fremstille nogle nye muligheder. Det er altså givende at investere i en ABC plakat.

Læs meget mere om ABC plakat her

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.