Du kan forbedre hygiejnen på virksomheden med en sæbedispenser med sensor

Sæbedispenser (foto: kontorting.dk)
Sæbedispenser (foto: kontorting.dk)

Hvis du er en af de mange chefer, som gerne vil gøre en ekstra indsats for at mindske sygefraværet i din virksomhed, så kan du med fordel gøre det, at du investerer i en sæbedispenser med sensor, som kan være med til at sikre, at alle vasker deres hænder, når de har været på toilettet. Det kan derfor være en stor fordel at investere i sæbedispenser med sensor, hvis du har interesse for at sikre, at der er færre i den enkelte virksomhed, der når at blive smittet, når der først er en, der har lagt sig. Den primære kilde til smitte, er, at folk måske ikke altid husker at vaske deres hænder. Det vil derfor være en stor fordel at investere i en sæbedispenser med sensor, der kan være med til at sikre, at alle husker at vaske deres hænder.

Begræns smittekilderne

Når du investerer i en sæbedispenser med sensor, kan du være med til at sikre, at alle på virksomheden husker at vaske deres hænder. Når det handler om at glemme at vaske hænder er det særligt mændene, der kommer til at glemme det. Dette kan nemt løses med en sæbedispenser med sensor, en sæbedispenser med sensor har nemlig en stærk appel til mænd, og det kan derfor være en stor fordel at investere i en sæbedispenser med sensor, hvis du gerne vil have mændene til at gøre noget ud af at vaske deres hænder.

Find gode tilbud på en sæbedispenser med sensor på nettet

Det behøver ikke at være dyrt at investere i en sæbedispenser med sensor, der kan være med til at sikre, at alle på virksomheden vasker deres hænder. Find gode tilbud her

 

Få endnu mere styr på kontoret:

Et stoleunderlag er både praktisk og kan pynte på kontoret

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.