Med en brændeovn kan du holde dig varm i den kommende vinter

Brændeovn (foto: bauhaus.dk)
Brændeovn (foto: bauhaus.dk)

Nu behøver du heller ikke længere at fryse vinteren igennem eller klæde dig i samtlige af dine varme trøjer. Med en brændeovn bliver dit hjem effektivt og billigt varmet op samtidig med at det spreder hygge og familieglæde.

Hvorfor investere i en brændeovn?

Når du investerer i en ny brændeovn, får du ikke kun en god stemning og familiehygge. I langt de fleste tilfælde reducerer du faktisk også din varmeregning og netop derfor vil investeringen på sigt tjene sig selv ind igen. Brændeovnene har samtidig en smuk yderside i lakeret stål med hængsler og riste i kraftigt jern. Med deres enkle, klassiske og elegante linjer passer de perfekt ind til de fleste hjem – uanset om du ønsker en indbygget eller fritstående brændeovn. Ydermere er brændeovnene CE-mærket efter EN 13240 og BlmSchV2. De er udstyret med luftrensende glas, som selv sørger for, at glasset ikke bliver tilsodet. Dermed lettes din rengøring væsentligt.

En smuk detalje i dit hjem

Brændeovne har en rækker funktionelle formål, men de er samtidig også smukke og elegante at se på. Brændeovne kender mange tilbage fra de lange kolde vintre i barndommen, hvor man altid hyggede foran ilden med en kop varm kakao og et tæppe. Brændeovne indbyder til ægte hygge og kvalitetstid med familien og er samtidig utroligt smukke, når ilden buldre bag glasset. Den gyldne og varmespredende flamme tilfører en vis charme til et rum og inviterer samtidig til romantik. Brændeovnene fås i forskellige varianter både indbyggede og fritstående, men også i firkantede, cylinder- og halvcylinderformede varianter med hver deres individuelle æstetiske træk – og der er også helt sikkert en til dig.

 

Find din personlige brændeovn hos Bauhaus

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.