Arkivskabe hjælper os i det daglige med at huske

Nogle ting skal opbevares sikkert (foto kontorting.dk)
Nogle ting skal opbevares sikkert (foto kontorting.dk)

Arkivskabe er til at opbevare og organisere i. Det er ikke altid, at den kronologiske orden, hvori vi får serveret informationer, er den helt rigtige. Det er ikke altid, at det er sådan, at tingene giver mening for os. Det kan nogle gange give bedre mening at arrangere tingene anderledes i arkivskabe. I arkivskabe kan man nemlig sætte styr og orden på billeder, dokumentationer, informationer og meget andet. Her er det muligt at lagre alt det fysiske, der med tidens hast har samlet sig op. Hvis bare mennesket selv kunne erindre og lagre alt det, det vidste i sig selv. Det er dog ikke muligt. Tværtimod står det anderledes til. Det er nemlig sådan, at mennesket glemmer. Det er selvfølgelig meget individuelt, og det varierer fra person til person.

Erindringens væsen

Men i korte træk kan det siges, at vi smider alt det, vi ikke husker ud, når vi ikke bruger det i det daglige. Disse egentlig ret primale træk er noget af det mest naturlige for os. Det bibringer mening til vores liv, at vi kun kan huske det, som vi beskæftiger os med lige nu. Arkivskabe er til for at hjælpe os med at huske.

At organisere hjælper

For ved at organisere alt i livet på den helt rigtige måde, bliver man en bedre og mere effektiv arbejder. Man formår nemlig at arbejde mere intuitivt, når der på den måde er et visuelt kartotek omkring en til at vise og minde en om alt det, som man med tiden har fået at vide og fået serveret. Det gør på sin vis livet mere sammenhængende, at man ikke smider men, at man derimod bevarer og organiserer tingene på en måde, så det giver mening. Arkivskabe skaber fundamenter for den helt rigtige metode og den rigtige viden på det rette sted.

Læs meget mere om arkivskabe her

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.