Afspærringsbånd til afmærkning, markering eller advarsel

afspærringsbånd kontortingdk
Afspærringsbånd til sikkerhedsbrug (foto: kontorting.dk)

Afspærringsbånd er ikke noget vi normalt går og bruger i vores hverdag udenfor arbejdspladsen. Afspærringsbånd er oftest noget man forbinder med vejarbejde, når der skal afspærres på grund af ulykker eller generel markering af adgang forbudt. På mange arbejdspladser er afspærringsbåndet en absolut nødvendighed. For eksempel i tilfælde af trafikulykker, er det meget vigtigt at kunne spærre området af, for at kunne undersøge, hvordan ulykken er sket, og få plads til at tage sig af de tilskadekommen. Det er også en nødvendighed når gerningssteder skal afspærres, idet politiet og retsmedicinerne skal have mulighed for at finde spor, der ikke er blevet rørt efter forbrydelsen er sket.

 

Afspærringsbånd til privat brug

Afspærringsbånd er alt i alt en praktisk nødvendighed for rigtig mange arbejdspladser. Men det er ikke blot på arbejdspladsen at afspærringsbånd kan være praktisk, det kan også være gavnligt til privat brug. Man tænker ikke normalt over, at man kan stå og få brug for afspærringsbånd til privat brug. Men det kan faktisk være praktisk i mange situationer. Afspærringsbåndet kan bruges præcis ligesom det bruges på mange arbejdspladser, nemlig til at markere generel adgang forbudt. Er du for eksempel ved at ombygge din have, kan det være en god idé at bruge afspærringsbåndet til at markere de steder, som ikke må betrædes.

 

Nemt og praktisk på nettet

For eksempel et nyt urtebed, eller hvis du er ved at lægge nyt græs i haven. Hvis du er en gør det selv person, har du sikkert også prøvet at give dig i kast med at bygge garagen eller bygge en udestue til. I disse situationer kan det også være praktisk at markere områder, der helst ikke må betrædes, således at dit arbejde ikke er spildt, når du vender tilbage dagen efter. Generelt kan afspærringsbånd være en behændig ting at have sig i huset, både til almindelig praktisk brug men også til sjove events, hvor der skal pyntes op til et bestemt tema.

 

Find afspærringsbånd her! www.kontorting.dk

 

klik videre herind:

Ikke høj nok? Så køb elefantfødder, og nå den øverste hylde

Gør livet lettere med etiketter

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.